Звоните сейчас / Sunati acum
Ferestre cu garantie pe Viață

Ferestrele Veka sunt o garanție pentru toate tipurile de ferestre pentru clienții noștri. Produsele acestui brand sunt de o calitate germană excepțională pentru a vă proteja interesele. Indiferent de țara de origine, standardul pentru fiabilitatea produsului finit este întotdeauna același. Profilurile Veka fac o treabă excelentă de a vă proteja casa de o mare varietate de influențe asupra mediului.

Acasa

Grafitex este un brand de profile moderne cu cele mai largi posibilități. Aceste ferestre de la producător s-au stabilit pe piață în întreaga lume, sunt potrivite pentru clienții cu o mare varietate de cerințe. În special, oferim să cumpărăm ferestre din plastic de la Chișinău de următorul tip:

 

photo
Masurarea profesionala

Specialistul  companiei „GRAFITEX-CONS” va veni  obiectul dvs. și va lua măsurările necesare, va răspunde la toate întrebările - complet gratuit. Realizarea unei ferestre de înaltă calitate pentru o casă, un apartament sau un birou începe întotdeauna cu o măsurare precisă. O persoană care nu a măsurat anterior ferestrele din PVC nu poate face față acestui lucru. Într-adevăr, atunci când măsurați, trebuie să luați în considerare tipul de pereți, tehnologia de instalare și să puteți face o estimare a lucrării. De aceea, compania „GRAFITEX-CONS” oferă un serviciu pentru plecarea unui specialist pentru măsurare absolut gratuită. Specialistul nostru va veni la dvs. în cel mai convenabil moment pentru voi. Măsurarea corectă a ferestrelor asigură o instalare precisă și prelungește durata de viață a ferestrelor.

photo
Reduceri convenabile

Compania “Grafitex-Cons” are pentru clienții noștri un sistem convenabil de reduceri.
Fereste cu reducere sunt o ofertă avantajoasă pentru efectuarea unei achiziții.
Nu mai trebuie să achitați in exces pentru termopane de calitate superioară.
Compania “Grafitex-Cons” oferă promoții la achiziționare a ferestrelor si usilor și acesta este un mod potrivit de a economisi, așa cum au făcut deja un număr mare de clienții noștri.
Doar niște clicuri vă separă  de la achiziționarea ferestrelor visurilor  dumneavostră. Noi oferim calitatea premium la un super preț insoțit de mega reduceri

photo
Serviciu de garantie

Compania „GRAFITEX-CONS” oferă garanții pentru structurile ferestrelor în elemente generale și individuale:

  1. Pentru orice defecte și neajunsurile care rezultă din munca de calitate slabă;
  2. Proiectarea deficitară a echipamentelor individuale;
  3. Instalare incorectă (de către instalatorii noștri) sau utilizarea de materiale necorespunzătoare.

Vom elimina toate defectele descoperite complet gratuit și într-un timp scurt și vom înlocui piesele și mecanismele defecte cu altele noi. adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim .

photo
Producerea utilajelor

Pentru producerea construcțiilor din PVC, compania Grafitex-Cons folosește profile Veka de înaltă calitate și feronerie inovatoare WinkHaus. Dezvoltarea și implementarea cu succes a unor programe, aplicații unice care au făcut posibilă optimizarea tuturor proceselor de producție. Datorită acestui fapt, rămășițele au fost reduse, ceea ce a făcut ca clieții să poată primi construcțiile din PVC la o înaltă calitate, la un preț accesibil și la un termen de efectuare mai rapid a comenzii. În compania noastră sunt angajați specialiști cu experiență.

Compania lucrează constant pentru creșterea productivității și îmbunătățirea calității produselor, extinderea gamei de produse și creșterea volumului, efectuează operațiunile de intrare și control atât al construcțiilor cât și a aparatajelor computerizate. Dacă decideți să achiziționați ferestre din PVC de înaltă calitate, compania noastră vă va ajuta să faceți alegerea corectă.

photo
Montarea profesionala a ferestrelor

In ziua de azi instalarea ferestrelor este un serviciu oferit de diferite organizații pe piața Moldovei. Avînd la dispoziție un număr mare de oferte consumatorul se confruntă cu o alegerea dificilă pentru el,deoarece are nevoie de ferestre a carei durata de viața va fi lungă și pentru a-și indeplini sarcinile mult timp.Echipa noastră de profesioniști cu experiența bogată  este pregătită să ofere cliențiilor noștri o instalare de inaltă calitate conform celor mai inalte standarte si tehnologii.

Este o instalare profesională care garanteaza o durata lungă de viata a ferestrelor.

photo
Reparatia ferestrelor
photo
Demontarea ferestrelor

Orice instalare a ferestrelor sau ușilor noi se incepe cu pregătirea deschiderelor sau cu demontare construcțiilor vechi.

Chiar dacă la prima vedere pare un lucru simplu, demontarea este una din cele mai dificile momente.

In același timp,puteți comanda de la noi o demontare competentă oricît de dificilă ar fi,care se efectuează pe baza unui calcul precis,care vă permite să еliminați orice consceințe nedorite.

photo
Sfaturi utile

Sfaturi utile

  1. Nu folosiți substanțe chimice abrazive și agresive care conțin clor și alcool pentru ingrijirea ferestrelor și ușilor din pvc.
  2. Dacă manerul ferestrei este slăbit,trebuie să ridicați banda decorativă,să o rotiți și stringeți șuruburile cu o șurubelniță. Manerul este din nou fixat.
  3. Pentru a extinde durata vieței a ferestrelor dvs este nevoie să ungeți părțile de mișcare ale armăturilor cel puțin de douăori pe an. Pentru a face acest lucru trebuie să utilizați lubrifianți speciali care nu conțin rășină. Acestea pot fi achiziționate in magazinele de construcții.
  4. Pentru a prelungi durata de viața a sigiliului,pentru a menține elasticitatea și capacitatea de a prinde curenții de aer și furtunile de ploaie,este necesar sa curățați sigiliul de murdărie și să-l ungeți de 2 ori pe an ( primavara și toamna)
  5. Plasa de țanțari trebuie scoasă pentru iarnă.Dacă este necesar, dar cel puțin o dată pe an,spălați ochiurile cu apă caldă cu săpun,clătind cu apă curată.
photo
Livrare in toata Moldova

Noi lucram, dvs. vă odihniți! 
Compania Grafitex-Cons este reprezentant oficial VEKA. Noi livrăm ferestre si uși în orice direcție a Moldovei. Datorită echipei noastre unite, toate produsele sunt livrate în siguranță și la timp.
Compania Grafitex-Cons organizeaza munca astfel incăt clienții noștri si fie multumiți.

Акции от компании Grafitex